Love, you got a feeling that you cannot hide

Godkväll, idag har jag varit i skolan första veckan nu som vi har pluggämnen om man kan kalla det så, matte svenska osv för de som inte förstår. Vi hade iaf Engelska samhälls kunskap, och Inviduellt val idag var väll helt okej bara att jag inte gillar engelska. På inviduellt val hade jag fotografisk bild var väll sådär gillade inte kameran specielt mkt jävla Canon kompakt kamera men det var väll rätt roligt endå. Fast vet inte om jag får vara kvar för de var tydligen för mkt folk och de som anmälde sig sist skulle inte få vara med längre. Får se om jag får vara kvar då annars blir det väll rörlig bild eller nå annat skoj.

När jag kom hem runt klockan halv 4 så startade jag lite musik och gjorde en efterlängtad städning, kan ju säga att det behövdes. Har ju inte haft damsugare på 10 dagar så var lite skitigt på golvet men nu är det fint, är till och med nöjd. Var lite små roligt att städa eftersom det verkligen behövdes. Nu ska jag fortsätta kika på tv så ni får ha det så bra.


Don't trust a hoe

Tjena har inte skrivit så mycket på sistonde, vet inte varför men kommer väll bli lite inlägg då och då när jag känner för det.
Vi slutade mycket tidigare idag än vi skulle enligt schema ska vi sluta 3, men de har inget att göra åt oss anläggare för tydligen hade han som skulle ha oss slutat så de ar ingen lärare åt oss än, så Thore bergsprängar läraren åker runt med oss nu. Vi slutade iaf halv 11 skönt inte gjort så mkt var till en kompis och gjorde lite frågor vi fått.

Vi fick iallafall våra nya kläder idag, var mycket mer än jag väntade vi fick varselbyxor och jacka ett extra foder till jackan, låga skor, regn byxa och jacka, sen får vi stövlar nu till veckan.roligt att få nya grejer de är de alltid. Vi har apu snart och jag får min apu i gävle vilket är väldigt skönt, så jag får mer tid att vara med m, kommer antagligen få apun på Peab får det klart imorgon när jag kommer till skolan. Men ska laga lite mat nu tror de blir fiskbullar lätt att göra iordning så får bli det.
BTW så är det bara 2 dagar kvar nu innan jag kommer till gävle och m läängtar :D

Handlat !

Hejhopp, idag är det som vanligt här helt dött känns det som iaf. Har varit och handlat idag för första gången kändes surt att göra av med pengar på mat men det är sånt som nån måste ha ju. Imorgon fortsätter skolan skönt för då har nån någont att göra under dagarna. Idag fick m sin andra kattunge ceasar tror jag stavade rätt. Får iaf träffa honom på fredag när jag kommer till gävle, längtar som fan tills jag får träffa m men bara 5 dagar nu :) ha det bra.

M

Tjena det var ett tag sen nu. Har inte haft internet på 4 dagar tror jag telia krånglar som fan de sa att det skulle vara klart i fredags men det var det inte så på måndag trodde dom. Får hoppas på det. Så nu får jag använda mobilen till allt jobbigt med allt men det fungerar ju iaf. Jag kom ner till filipstad i tisdags så jag har varit här snart en vecka, allt har gått bra och så men är lite ensamt och vill träffa m, men får vänta tills nästa helg men det går rätt fort. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva nu men ni får ha det så bra jag ska kolla på tv hela kvällen tror jag. Pusshej

It's not fair

Godkväll har en mycket trist kväll här för mig själv ligger just nu och kollar på grannfejden om de är så det heter lite små roligt att höra vilka problem folk har om massa små saker. Men har as tråkigt iaf och skulle nästan kunna betala för att få hit m, men jag får vänte tills imorgon så får jag vara med henne heeela helgen awesome.
Har iaf städat idag sista "städdagen" fan vad najs, eller visst ska jag städa när jag flyttar men det är ingen bestämd dag då och hur skönt kommer inte de bli då. Men måste endå va noga för de är roligare att bo i en fin lägenhet en en smutsig tycker jag iaf.

Var till hemlingby idag också och åkte skidor, på sommarsetupen som dom har byggt där helt okej. Robin kom och hämtade mig precis efter jag hade käkat, sen åkte vi dit var där väldigt tidigt men vatten slangen låg ute så vi fick vatten så vi kunde åka endå. Var skit kul tills precis då dom öppnade då jag vred mitt knä och kunde inte åka något mer men de är väll lite som det är. Sen var jag kvar ett litet tag och pratade med Tom och Kevin som var där och cyklade sen efter ett tag fick jag skjuts hem och har varit hemma sedan dess. Tänkte lägga upp en låt också som jag fått på hjärnan tack vara min m, hon la upp den på sin blogg och jag fick den självklart den på hjärnan.


Ute krigar vintern emot våren

Tjenare kigger i sängen med min ny ominstalerade bärbara datorn nu skönt att ha en normalt fungerande datorn igen, för den var så jävla seg innan jag instalerade om den. Idag har det varit ennu en underbar dag som de brukar bli när jag är med m, först så tog vi bussen som var 25 min försenad till storvik där vi kikade på hennes andra kattunge Ceasar + alla andra stora och små katter kanske hur söta som hällst. Märkte även när jag var där att jag är allergisk mot katter men tycker de är konstigt eftersom jag har haft katt o m har en katt hemma också, men det kliade i ögonen och blev snuvig iaf.
Sen vid halv 7 så tog vi bussen in till stan för att kika på bio blev "Sommaren med göran" jag tyckte den var as roligt tror m också gillade den. Men nu orkar jag inte skriva mer ha de bra.

When i get older

Tjenare idag har de hänt mkt men endå inte, var hem till mamma och plockade ur alla saker från mitt rum i morse va en del fylde hela bilen och åkte iväg till återvinningen, men det vare värt massa skit grejer hade jag där kastade även mitt tagent bord helt i onödan och min webkamera helt fungeande båda två men kände lixom inte för att ha skiten kvar. Så de blev kastat vet inte vad de ska ha mitt rum till kommer vll bli data rum kanske och jag får mina systas rum ute de helgerna jag har lust att komma hem. Fan vad skönt.
Sen när vi vart på åtevinningen iaf så åkte jag till pappa och drog direkt ut och cyklade eller först till kevin sen till plazan, var skit roligt. Sen efter ett tag dog jag Kevin och Tom hem till Tom där vi tog de lungt ett tag och sjlv klart kommer Tom på den smarta idén att leka med rakaparaten så jag ställde upp och få en klippning av honom som slutade med att jag nu på kvällen inte har nå hår alls kvar.
Imorgon blir de m för hela slanten vad som händer då kommer nog imorgon om jag kommer ihg att skriva :D


Men om jag plockar ner en liten bit.

Godagens inte blivit mycket bloggande i helgen men helgen har verit helt awesome, har haft skit skoj i helgen. I fredags vart de fest eller skulle bli fest men blev mest att vi drev runt var jag m, Johan, Agnes, Jocke och några fler var faktist roligt fast vi inte hade något speciellt för oss men hände massa roligt den kvällen. Sen på lördagen vaknade jag upp med min m klockan 9 var klockan ställd på, låg och drog oss till ungefär 10 och gick till bussen för m hade klipptid klockan 11.

Lördag kväll blev de yran en sväng inge roligt där eller jo vi träffade Linn och pratade med henne i typ 2 timmar sen kom det vissa personer som inte kan släppa en sak som jag redan trodde var löst, men tydligen var de inte det. Så för att undvika problem gick vi till sätra centrum dä vi träffade jocke robert emil micke engvall hans jeppe och massa fler som var på fest var där till halv 2 tror jag sen åkte vi till m och sov där.

Idag har iaf vi spelat mini golf och gissa vem som vann ! inte var det maja iaf höhö. En helt undebar helg ska ut och hjälpa pappa lite nu hörs sen.


So turn it up and brake it down

Godmorgon ligger fortfarande i sängen och drar mig har träningsvärk i ryggen inte bra, men det är bara cykla idag också så går det över. Iaf så lyssnar jag på The sounds - beatbox just ny grym låt. Men idag blir det nog lite plaza iaf tror nog jag ska orka mig ner dit.vet inte annars vad jag ska göra och orka fan inte sitta inne hela dagen när de är hur skönt som helst ute (tror jag iaf) Men ikväll blir det nog att kika ner lite på sommar yran med Engvall, Robert och kanske Hans hansson höh kanske kan bli skoj det med. Men nu väntar de lite frukost och en cykel tur till gävlestrand. Ha en bra dag!

I've seen your fucking attitude.

Tjenixen sitter här helt slut efter en riktigt hård dag, började med att pappa väckte mig klockan 9 och sa att han behövde hjälp låg kva till halv 10 och gick upp och hjälpte honom. De jag skulle hjälpa till med var ett gräva upp en räcktangel om de nu stavas så ca 40 cm under en viss gäns. var skapligt jobbigt men det var rätt roligt samtidigt. sen när jag var klar med det satt jag mig vid datorn och fick för mig att jag skulle ut och cykla var vid plazan klockan 5 inte en käft man kände där, så ringde dit John som kom in 2 timmar senare sen har det varit en as sweet kväll.
Jag längtar tills fredag då jag får träffa m !

Sweet

Hej hej hallå höh inte blivit så mycket uppdates här men jag lovar att när jag flyttat kommer de bli mer skrivning här så ni vet vad jag har för mig där. Idag vaknade jag och började spela lite tv spel kände att de inte var så roligt så ringde jag kevin och han va självklart i plazan, så jag drog dit och cyklade med honom sen kom de massa folk o kevin drog hem. Aja var väll typ 10 pers som hojja as nice lärde mig lite nya grejer inge specielt dock.

Nu snart kommer Joakim Blohm hit och vi ska tydligen ner toll bollan och chilla så kom dit om ni har trökigt gott folk, kommer nog bli ätt trevligt. Nu ska jag vänta på käk och spela lite "race driver GRID" älskar de spelet.
Btw saknar m en del !

Filipstad

Sitter i min lägenhet i Filipstad nu med mamma och Kenneth och vi har nyss käkat pizza, riktigt goda pizzor här. Vi har fått upp de mesta på väggarna och allt är på plats riktigt sweet. Men det är väll vad som har hänt idag åkt bil och mublerat in alla grejer men det har varit roligt tycker jag. Vad som händer nu ikväll vet jag inte gå en promenad här och kolla in staden lite. Iallafall så har jag fått bredband här nu lite synd att jag inte kan använda för jag har ingen kabel till de, har fiberkabel in i lägenheten blev 10 mb snabbare än vad jag har hemma iaf.
Men nu ska jag vara social med mamma och Kenneth och kan till lägga att jag saknar m litegrann.
Ha de bra imorgon bär de av hem.


RSS 2.0