Shutter island!

Tjena, igår vart det värsta impuls grejen. Jag och hans åkte ner på stan för att träffa Jesper, Johan och Kevva stod och snackade med dom ett tag, sen skulle de på bio då fick de för sig att vi skulle hänga med. Så 10 min innan bion köpte vi biljetter, eller hans köpte han bjöd mig skit snällt av han! De blev iaf Shutter island, den var delvis bra och delvis sjukt konstig. En sån där jävla film som man kan tänka på hur länge som helst nu efter och endå inte riktigt förstå hur det igentligen var. Tycker sånna filmer är lite jobbiga, fårse om man ser den igen kanske man förstår precis hur allting var.

Det handlade iaf om ett mental sjukhus eller fängelse, men de kallade folket som gick där i kedjor för patienter iaf. De flesta av dom som var där hade gjort något brott, var farliga för omgivningen och hade mördat någon, iaf så var det någon patient som hade rymmt från sin cell och två stycken poliser skulle dit och reda ut det, om det nu var poliser. På ön iaf händer det massor med konstiga saker ena "polisen" börjar drömma konstiga saker och påstår att de lurar i han grejer så han också blir mentalt sjuk. Det är de där som är lite krångligt om han är polis eller inte det är det jag har funderat på sjukt länge nu och kommer antagligen få göra det länge till. Man får kolla på den själv och skapa en egen uppfattning !


Snabba på !

Goddag på er, idag har det inte hänt så speciellt mycket har bokat om min uppkörning så jag fick de på samma dag så nu är de helt awesome om jag klarar skiten vill säga. Har pluggat lite teori och ringt och bokat körskola så nu är de bara vänta på att jag ska bli 18 och de är ju alderles för länge kvar... Igår så kom Hans, Maja, Robert och Tom hit och kikade film. Vart bröllopsfotografen igen för de hade inte sett den men den var lätt värd att se igen.

Får se vad som händer idag, Hans snackade om att jag, han och Engvall skulle hitta på något så får hoppas på det då skulle vara sjukt roligt. Men närmast på listan står mat lagning blir Fläskfilé potatis klyftor och eftersom jag är i gävle o de finns grejer så blir de sås också. Så jävla värt det. Bjuder på en gammal låt också ha de bra peace.


We can do it !


Svensexa och påskharar !

hejhoppsan, nu har jag precis kommit in ifrån det härliga vår vädret, gick på stan med minsyster Therese idag. Det var jätte mysigt, de var någon som hade svensexa inne på nian han stod i kjol och en sån där kitty tröja och knöt ballonger till småbarn. Så vi stod och kollade på han rätt länge faktist. Men de var jätte mysigt ute. Blev ett lite kort inlägg men lägger upp lite bilder ist. Fick även en påskhare av min syster :D







Peace

Gävle!

Tjena, vart inge inlägg igår ber om ursäkt för det! Hade fullt upp hela dagen med prov, läxor, skolan och sen så när jag kom hem skulle jag packa. Var inge sugen alls på att sitta på ett tåg hela kvällen igår, men så vart det och nu är jag i gävle igen ! Var väll tänkt att jag skulle åka iväg igår när jag kommit hem och träffa lite kompisar, men kom hemma klockan 23 och var as trött så det vart en tidig kväll för mig istället, men det brukar oftast vara skönt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ingen som har vaknat än så man kan planera något men antar att det inte blir att sitta hemma iaf ! Det gillar jag. Vädret idag är suuuper, jag älskar snön och jag ser massor med gräs ute. Även om gräset är brunt o äckligt nu så är de framme. Sjukt vad snön måste ha varit porös eftersom den försvann bara sådär pang. Lite värme så var allt borta. Men de är ju inget jag klagar över kanske om man hade haft en skoter så hade det väll tagit emot lite men ser fram emot sommaren sommarlov och att jobba ! Skönt att man ser fram emot att jobba men de ska bli roligt.

När jag kom hem igår så var det bara jag hemma lite ensamt men det funkade och på min säng hade pappa lagt 2 st os mössor som han hade fått från jobbet sjukt sköna var dom, har en på skallen nu. Men ska ta och gå ner och stoppa något i magen nu ! Ikväll utlovar jag lite musik lite blandad skön musik så kika in ikväll och se vad jag lyssnar på :) peace !

Sommarlängtan !

Godmiddag, eller min middag var inte så god, var rätt tort men de får man leva med slipper ju vara hungrig iaf, vart typ pulvermos och en kyckling snitsel utan sås igen. Måste verkligen vara därför det blir så tort! Men vädret de senaste dagarna har varit awesome. helt sjukt vad jag njuter av de ! Solsolsol, kan inte säga så mycket mer helt underbart och på sina ställen så tittar snart gräset fram kanske är 1 dm snö kvar där, sen så har ju all asfalt kommit fram, sjukt vilken sommarlängtan jag börjar få nu, eller de har jag haft ett tag men nu när de börjar hända något med vädret så blir jag bara så glad.

Skolan idag var helt okej, vart lång dag fast jag o Björn bara räknade med att gå kort dag, vi är 5 bergare i klassen och de är typ max 3 som är i skolan, de var bara jag och Björn idag. Haha så skulle vi ha prov i 2 böcker som gick sjukt bra, våran lärare fick inte till det med kopiatorn så under varje fråga stod svaret och där hade han tejpat fast en papers remsa rakt över som gick att lyfta på och kika vad det stod, haha noll koll fast de här proven är bara övningsprov till ett stort som kommer i slutet av 2an. Det kankse kommer innehålla 15 frågor, han ska ta 2 frågor från varje prov och alla prov får vi behålla, men de är sjukt bra. Sen när vi tänkte gå så sa han att vi fick vara med på en genomgång om byggnads facket altså. Så vi stannade på de och han snackade längre än vi trode, men de är väll saker man kanske ska veta, vissa saker var rätt roliga att lyssna på om jag ska vara ärlig. Så nu är man med i facket, stolt jag är. De skulle tydligen vara bra om de händer nå på praktiken eller något med betalningen på sommarjobbet, då kunde de ordna upp det och de var gratis tills man gick ur skolan så det var väll bara att ta den chansen. Sen så fick man en penna, kalender och en t-shirt som de stog fack - you på haha skit roligt tyckte han.
Lägger upp en låt också som jag gillar peace!


Ekologiska skor!

Haha, satt nyss och kikade lite på nya skor på junkyard och hittade ett par Vans skor som var Ekologiska, tycker det lät så roligt att de tillverkar Ekologiska skor var tydligen återvinningsbart matrial i skon men endå. Tyckte det lät så sjukt fel lixom det är väll mat osv som ska vara ekologiskt inte skor :P

Tänkte försöka fixa bild iaf men gick inge bra för jag hittade ingen print knapp på mitt tagent bord, men länken kan ni få iaf ha en bra kväll blir förhoppniongsvis film ikväll iaf.

Skorna

fullt upp!

Allt känns kaos i mitt huvud nu, fattar ingenting vad jag ska göra eller någonting alls, prov på fredag på något jag inte vet vad de är, läsa en bok visserligen är de bara för att se hur många sidor jag kommit så de löser sig och engelska glosor till på fredag great de öser över grejer över mig nu känns de som. Men så är de väll om man missat en vecka tror nog de ska gå bra brukar inte ha så mycket problem med inlärning på kort tid, känns som jag kommer ihåg de för stunden då iaf. Skulle boka tid för skrivning / uppkörning nu också och skulle ha någon kod som stod på körkortstillståndet men självklart ligger de i gävle. Men då såg jag knappen "beställ ny kod" men ja de gör vi praktist får den säker på mail eller nå. Fel Mathias den kommer hem till mamma "inom kort" gaah jag som sett fram emot att boka idag blir väll i slutet av veckan istället. Men lär ju få en tid rätt tidigt endå hoppas jag ser verkligen fram emot sommaren nu !

Nu har jag precis lagat mat Kyckling och Pommes nämen känner man igen de eller ? Men idag är de lite ändring är kycklingklubba istället för kycklingfilé framsteg dära! Tänkte även bryta trenden lite och göra egen sås men självklart hade jag ingen så de får bli utan sås endå och näg jag skriver "Egen sås" menar jag självklart inte att jag ska ställa mig och röra ihop med massa ingridienser utan en sån där påse från blåband eller nå. Men jag som tänkte göra bea! Näpp får bli att inhandla när jag har tid att gå förbi affären som ligger 2 minuter bort om ens de. Blir iväg och simma med Andreas sen eller snart tror jag ska bli intressant att se hur han tar sig ner i vattnet, han råkade ut för en olycka på sin praktik och ramlade ner från ca 3 meter och landade illa så han kan inte röra sina ben men han är lika glad för det, så han åker rullstol och volvo nu haha. Fårse om de blir film ikväll men ska käka nu hörs.

Btw idag på idrotten så skulle vi cykla enhjuling sjukt länge sen jag gjorde det men de satt fan fortfarande i och jag lyckades även jonglera samtidigt vilket var något nytt, vet inte om jag stavade rätt där men de gör inget. Var roligt iaf, tror jag var den enda som kunde cykla på den men de är kanske lite onödigt kunnande men man har väll bra balans^^
Bjuder på en låt också peace !


Smala sussie!

Tråkig kväll det vart, var planerat att de skulle komma hit folk och kolla på Bröllopsfotografen som jag verkligen vill se men nä de bestämde att de ska kolla på den imorgon istället, så nu blir det Smala sussi med mig själv och chilinötter. Men var så sjukt sugen på att se Bröllopsfotografen men får vänta då för att vara snäll mot dom. Sen är jag sjukt glad för Brynäs spöade precis Hv71 med 3 - 0 och nu är de klara för slutspel, hoppas de fortsätter spela bra.
Nu blir det film iaf och lägger upp en film man får sjukt mkt sommar känsla av som jag stal av Love Hedström.


back in business

Wiiho, bloggen is alive again, helt sjukt. Satt på tåget igår som var liiite försenat sådär någon timme bara och kände att jag ska fan börja blogga igen. Sagt och gjort nu sitter jag här med datorn i knät awesome, hoppas bara att någon har lust att läsa sen, men de ska väll lösa sig.

Första dagen i skolan efter lovet var chill, jag hade 2 veckors lov btw för alla mina tåg från gävle till Filipstad var inställda hela veckan så jag var ledsen att jag inte kom ned till skolan. Men vaknade skapligt pigg i morse iaf vid klockan 6 sådär, tänkte jamen jag går och duschar nu när jag endå är pigg, jodu vaknade till liggandes i badkaret med duschen fullt igång klockan 7 men man ska inte klaga sjukt skönt att sova i duschen om inte annat. Sen så gick jag och la mig fram till 10 i 8 då jag började knata till skolan, Engelska första lektionen gick bra med lite små uppgifter om yrken. Sen var våran lärare sjuk de 2 sista lektionerna som var Samhäll och Inviduellt val. Så slutade 11 istället för klockan 4 klagar absolut inte om jag ska vara ärlig.

Till er som läser och inte känner mig så bra så har det hänt en del om ni kikar på de andra inläggen, den omtalade m är de slut med men vi är fortfarande bra kompisar och träffas utan problem. Sen för de som inte vet så är jag 17 år från gävle, pluggar till Bergsprängare eller om man säger Bergteknik inte riktigt koll på de men pluggar i Filipstad iaf.
Filipstad som inte är mycket mer än en död håla i Värmland. Men man ska inte klaga, har praktik varannan vecka fram tills 3an slutar, fast fick en great nyhet idag, de är att vi eventuellt slipper praktiken fram till påsklovet vilket betyder att jag kommer gå varanann vecka fram tills de. Vi ska snacka lite med våran lärare i veckan. De skulle vara helt grymt om vi skulle få det så.

RSS 2.0