Don't feel sorry !

Saaatan, nu sitter det en arg mathias inlindad i bara ett badlakan i Filipstad, anledningen är att jag gick in på facebook och såg att nästan ALLA hade uppdaterad status med "det snöar" och självklart får inte jag uppleva första snön idag. Nej jag kanske inte ska få någon snö, jävla skit ! Jag som har längtat efter snö mer än någon annan känns det som, men det är väll som det är. Snön kanske har flyttat sig innåt i landet under natten så kanske är det vitt på gräset utanför imorgon om man har lite tur, men chansen är väll väldigt liten. Är helt säker på m ligger hemma under täcket nu och är skit glad för att hon har snö och inte jag, men vafan kallt är det endå så får väll nöja mig med kyla. Men det här får bli ett kort inlägg ska sova nu och drömma att m ligger brevid mig men jag får vänta tills på fredag innan hon gör det. Du är helt underbar!

You have a god girl

Godkväll, har inte bloggat i helgen på grund av att jag inte haft tid eller igentligen har jag väll haft all tid i världen men har inte gjort mig tid till att sitta så mycket vid datorn. Jag och m har varit ute hos mamma i mårtsbo hela helgen och det har varit as mysigt och skönt att ta det lugnt en helg där. Jag och m blev hämtade i fredags på tåg stationen 21:30 då mitt tåg kom in, men det blev inte mycket gjort när vi kom hem för jag var tok trött och det var m också så det blev att kolla på vilka som gick vidare i idol och gå ut och lägga sig. Sen under lördagen och söndagen idag så har det hänt en massa mer saker men inget intressant så jag skiter i att skriva det.

Nu sitter jag och lyssnar på Eva simons - silly boy, riktigt bra låt och själv klart är det ms spellista som rullar brukar inte vara någon annan. Men nu börjar det bli kväll börjar väll någon film på tv snart så blir väll att kolla tv och sova för ska upp halv 6 imon och jobba, därför ska jag försöka lägga mig i tid men det känns inte som om det kommer bli så svårt att sova. Men ni får ha det bra.


Don't bring flowers!

Hejsanhoppasn sitter nu här i fotöljen och kollar på när Andreas och hans syster Emelie sitter och spelar mx vs atv är lite små komiskt. Om precis en timme kommer en taxi och hämtar mig vid buss stationen och min hem resa ska påbörjas hem. Kommer vara i gävle halv 10 och m kommer stå där och vänta på mig, fan vad underbart att få de henne där. Saknar henne gör mycket och har bara varit borta från henne i 5 dagar. Men idag har det hänt mycket började 8:10 hade ingen lärare så eget arbete, sen 5 timmars håltimme tror jag. Så då gjorde jag lite skoluppgifter medans andreas o linda spelade tvspel. Aja hinner inte skriva mycket mer ska packa klart o sen vara lite social.

Det här betyder ingenting !

Tjenare strålande sol Markus krunegård i högtalarna en kopp kaffe på bordet och alderles alderles is kallt ute, fan när jag skulle gå hem från skolan idag höll jag på frysa ihjäl kändes det som. Tog igen jacka i morse bara en tjocktröja var ju inte skit skönt och endå bor jag bara 10 min från skolan. Fast det och väll i och för sig ingen betydelse hur långt de är hem är ju fortfarande lika kallt ute, jag är lika smart som vanligt. Men det är väldigt fint väder ute och man får en jävla lust att gå ut tills man komer utanför dörren för då är de så kallt. Jag vill ha vinter men endå inte känns det som nu, men det är väl bara klä sig varmt.

Idag började jag 10 skönt med sovmorgon skulle man ju kunna tro, men nej klockan 8 ringer Thore och säger att mina och Jontes kängor står på hans kontor och att vi kan hämta dom under dagen och självklart kunde jag inte somna om heller så jag hoppade in i duschen som jag fortfarande måste stå och hålla i handtaget på för duchstolpen är sönder, hatar verkligen det vill kunna hänga upp den o bara stå där jag får väll köpa ny stolpe någon dag framöver har tänkt göra de länge men inte blivit av bara. Hade ialla fall bara engelska idag skönt, jag lånade en bok idag och fick ljudbok till den för jag har problem med engelskan det tyckte jag var snällt. Annars har det inte hänt mycket alls och vet inte vad som ska göras idag heller eller jag har tvätt tid mellan 16-19 så då blir de tvätta men annars har jag ingen anining. Får se om jag lyckas lista ut hur tvättmaskinerna fungerar då brukar ha problem med vilken fack tvättmedlet ska i och vilket sköljmedlet ska i, men det löser sig nog. Är absolut första gången jag ska tvätta här i filipstad fan lite pirrigt endå ;)

Sen så blir jag så jävla arg på tre, mamma betalade räkningen i förrgår på min telefon så jag borde fått in pengarna på telefonen nu så den fungerar utåt nu, men har inte hänt något med den och jag måste ha den imorgon så jag kan ringa och beställa taxin så att jag kommer till nykroppa där tåget går ifrån. Men nu ska jag bara slappa och inte göra något alls och btw så har m blivit kär i en annan kille ! buuhu Idol Erik Min stora rival just nu ;) haha ha det bra!

RSS 2.0