a monkey needs to dance so do you

Tjena nu är jag här igen är ju typ ett mirakel, men man kan ju skriva ibland här ialla fall när jag känner för det. Har precis käkat mat och ni kan ju gissa vad det är, hmm kyckling och pommes kan inte ens räkna hur många gånger jag har käkat det nu när jag varit här i Filipstad. I måndags när jag kom hit så tog kycklingen slut men idag inhandlades nytt så det var riktigt gott att få käka de igen. Sen så hittade jag ett packet pacon i kylen också som jag stekte för det går ut imorgon. Så det är vad jag har ätit känns som ni är jätte intresserad höh ;)

I skolan idag hade vi en intensivkurs hela dagen i Arbete och säkerhet på väg, jag klarade det fick 1 fel på provet så jag är nöjd. Man fick max ha 4 fel, men det var riktigt mycket nya saker jag lärde mig och jävlar vad man kan få böta om man sätter till exempel 6 skyltar åt fel håll så är de vips 2000 kr, eller har man inte varsel jackan på sig är det 5000. Var skit mycket saker de kunde pressa ur pengar på, mycket grejer man förstår att de lär ge avgift på som de heter, eftersom de inte får hete böter på som är farligt. Men mycket saker som var lite små fjolliga, men det är väll bara att försöka följa reglerna så gott som det går. Sen så börjar det bli riktigt kallt nu så imorse när det var frost på backen igen så åkte vinterjackan fram och det var så jävla skönt att dra på sig den och mössan innan jag drog till skolan. Premiär för mössa och jacka (Y). Frös det gjorde jag inte iaf.

Nu är det bara morgon dagen kvar 1 lektion som är engelska tills jag får träffa m, eller jag får träffa henne på fredag kväll men det är inte länge kvar. Fan vad mys. Men ikväll ska jag upp till Linda som bor en byggnad ifrån mig och kika på idol och snacka lite. Hon har tur som är ledig imorgon för att hon är klar med Engelska A hur tur kan man ha. Eller tur är det väll inte att man är klar med en kurs men endå (a) Men ni får ha det bra !

I'm back!

Tjena I'm back, för ett litet tag ialla fall, kände bara att jag borde skriva för jag vet att det finns någon som går in här dagligen ialla fall och kollar om jag uppdaterar, men han blir lika besviken varje gång är säkert någon mer som kollar in men märker att det inte skrivs så mkt här inne. Förlåt men har inte haft någon skriv lust alls som det altid brukar bli med mina bloggar. Inte bra alls får ta och försöka ändra på det.

Jag är till baka i Filipstad ialla fall efter att ha varit i Gävle i 3 veckor har varit skönt att få vara med m och alla andra stollar i Gävle, har haft apu på Markbyggarna och det är ju som att arbeta åt komun märks väll lite eftersom de är rätt lata där inge högt tempo säger dom. Det har varit roligt och jag blir bara i Filipstad tills på fredag sen bär det av till Gävle igen och mysa en massa med m i mårtsbo sen ha praktik en vecka till. Kommer nog vara så nästan varannan vecka nu fram till 3an riktigt skönt.
Ångrar inget alls att jag flyttade ner hit i nu i 2an eller jo de är ju rätt jobbigt eftersom m bor i gävle men jag är ju hemma varannan vecka så det går ju bra.

Jag och m var förra tisdagen på Flickan som lekte med elden, riktigt bra film absolut i samma klass som Män som hatar kvinnor, var folk alderles innan vi skulle gå på den som sa att den inte alls var nå bra men den var riktigt bra anser jag. Den var som hemsk men inte alls lika hemsk som Män som hatar kvinnor. Det var mys att gå på bio iaf, men en stor besvikelse var att de renoverat bio salongen 1 vet inte om de gjort de med någon annan viserligen riktigt sköna stolar men jag bokade biljett 2 dagar före för att få en soffa men nej då har de satt stolar på hela översta raden, riktigt dåligt.

Ha det bra.

Damn you'se a sexy bitch

Tjenare, ennu en dag har spenderats i soliga värmland om det kunde vara soligt varje dag hade det varit mycket skönare men det är klart det inte kan vara det. Skolan idag hade vi svenska och skulle in på datorn men jag har inte fått nå användarnamn och grejer än så fick sitta med Henke. Gick väll helt okej var nå nytt program som var rätt roligt att arbeta med faktist. Sen hade vi idrott och vi fick välja mellan simmning och löpning, jag valde utan tvekan simmning, blev simmning i 30min var skapligt trött efter det men det var as skönt. Funderar starkt på att simma oftare, jag har ju fri tillgång till simmhallen så slipper betala för att simma. Så blir nog att simma någon gång i veckan.

Sen efter lunchen så hände det faktist inte så mycket eller vi hade samhäll men vi pratade bara om demokrati lite små roligt faktist och så hade vi engelska som jag inte gillar alls men fungerade. Nu har jag nyss druckit en cola och lyssnar på Sexy bitch med David guetta o Akon. Riktigt skön och så var det självklart m, som tipsade om den från första början. Brukar vara så väldigt ofta nu har jag märkt. Nu ska jag snart laga lite käk så ni får ha det bra.

RSS 2.0